ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οριστικά με Αντετοκούνμπο ο Παναθηναϊκός – Η 12αδα του ματς με την Άλμπα

Πλήρης ο Παναθηναϊκός με την Άλμπα!

Οριστικά με Αντετοκούνμπο ο Παναθηναϊκός - Η 12αδα του ματς με την Άλμπα

Με γεμάτη… φαρέτρα θα αντιμετωπίσει σε λίγη ώρα ο Παναθηναϊκός AKTOR την Άλμπα Βερολίνου στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για την 34η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Ευρωλίγκας.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού με αποτέλεσμα να έχει άπαντες στη διάθεσή του, ακόμα και τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις στο ματς με τον Κολοσσό.

Από την άλλη, η γερμανική ομάδα θα παραταχθεί στην αναμέτρηση με πολλές και σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα, εκτός βρίσκεται ο Τίμαν, ο Μάτισεκ, ο Σπανιόλο και ο Γκάμπι Προτσίντα.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.817 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

H δωδεκάδα του εξάστερου Παναθηναϊκός AKTOR (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιντόσα, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.