ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Aταμάν: «Από την αρχή φάνηκε ότι με τον Δ. Γιαννακόπουλο μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά»

Oι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα και τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague.

Aταμάν: «Από την αρχή φάνηκε ότι με τον Δ. Γιαννακόπουλο μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 84-75 της Άλμπα και ο Εργκίν Αταμάν, είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα.

Με αυτή τη νίκη οι πράσινοι “κλείδωσαν” την δεύτερη θέση στοη φάση των ομίλων της Euroleague και o Eργκίν Αταμάν εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα, ευχαριστώντας ουσιαστικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την προσφορά του και την προσπάθεια που έχει κάνει για την ομάδα τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 28.009 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Νιώθουμε πολύ όμορφα για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Είμαι περήφανος γι΄ αυτά τα παιδιά. Βρήκαμε κίνητρα έχοντας πολλούς νέους παίκτες. Παίξαμε πολλά παιχνίδια, δεν είναι εύκολο να κερδίσεις ακόμη και στο γήπεδο σου, αλλά έχει σημασία ότι κάναμε ένα μεγάλο βήμα μπαίνοντας στα πλεϊ οφ. Πρέπει να πάμε βήμα – βήμα προς τον στόχο μας. Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, έχουμε τον ίδιο χαρακτήρα. Δουλέψαμε όλου μαζί για να πετύχουμε και από την πρώτη συνάντηση φάνηκε ότι μπορούμε να κάνουμε την διαφορά»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.