ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέα ανάρτηση Γιαννακόπουλου με… Ναν!

Απανωτά χτυπήματα από τον Δημήτρη Γιαννακόιπουλο!

Νέα ανάρτηση Γιαννακόπουλου με... Ναν!

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα του ΟΑΚΑ και της εξασφάλισης της δεύτερης θέση για τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθέωσε μερικά από τα βασικά μέλη της ομάδας.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τον Κέντρικ Ναν, ο οποίος πρωταγωνίστησε ξανά με 28 πόντους, έγραψε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως τον θέλει για… πάντα στο ΟΑΚΑ: «Σε θέλω εδώ μέχρι να σταματήσεις να θες να παίζεις μπάσκετ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.