ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βοτανικός: Άρχισε ο καθαρισμός του οικοπέδου (vid)

Προχωράει ο Βοτανικός με στόχο την τελική ευθεία για την έναρξη τω εργασιών των γηπέδων.

Βοτανικός: Άρχισε ο καθαρισμός του οικοπέδου (vid)

Προχωράει ο Βοτανικός με στόχο την τελική ευθεία για την έναρξη τω εργασιών των γηπέδων.

Μετά την έγκριση κονδυλίου ύψους 6,8 εκατ. ευρώ, τα επόμενα βήματα είναι ο καθαρισμός του οικοπέδου με τη συμμετοχή της κοινοπραξίας και φυσικά η αναθεώρηση άδειας προτού αρχίσει η κατασκευή. Με βάση τις εκτιμήσεις, το τελευταίο είναι πιθανό να συμβεί το καλοκαίρι.

Πάντως, οι μπουλντόζες του Δήμου Αθηναίων έχουν πάρει μπρος για την έναρξη του καθαρισμού της περιοχής, όπως μπορείτε να δείτε σε πρωινά πλάνα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.183 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.