ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Σε αυτούς καταλήγει ο Τερίμ για Λαμία

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Λαμία.

Παναθηναϊκός: Σε αυτούς καταλήγει ο Τερίμ για Λαμία

Ο Φατίχ Τερίμ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πλην του Μπαρτ Σένκεφελντ που έχει ενοχλήσεις στη μέση και των γνωστών απόντων Μάγκνουσον –Πάλμερ Μπράουν.

Ο Τούρκος προπονητής δεν φανέρωσε σήμερα τις προθέσεις του για την ενδεκάδα. Έδειξε βίντεο – ανάλυση στους παίκτες του με παιχνίδια της Λαμίας και αύριο θα ανακοινώσει την αποστολή.

Το 4-3-3 είναι και το επικρατέστερο και σε μια τέτοια περίπτωση, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ντραγκόφσκι και στα στόπερ οι Ακαϊντίν, Γεντβάι. Δεξιά θα επιστρέψει ο Κώτσιρας και αριστερά θα παραμείνει ο Χουάνκαρ. Η τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τους Αράο, Τσέριν και Μπακασέτα. Στα δεξιά της επίθεσης θα είναι ο Παλάσιος, αριστερά ο Μπερνάρ και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.039 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο έμπειρος προπονητής σκέφτεται τον σχηματισμό 4-4-2 με την ταυτόχρονη παρουσία Ιωαννίδη και Σπόραρ. Αν συμβεί αυτό, τότε το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός ενδεκάδας ο Παλάσιος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.