ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κρυμμένο, χωρίς ταμπέλα, με 9 τραπέζια: Το μαγαζί-θρύλος με το πιο αυθεντικό και φθηνό φαγητό το ξέρουν μόνο όσοι πρέπει

Η νοστιμιά κρύβεται στην απλότητα και στο μεράκι…

Κρυμμένο, χωρίς ταμπέλα, με 9 τραπέζια: Το μαγαζί-θρύλος με το πιο αυθεντικό και φθηνό φαγητό το ξέρουν μόνο όσοι πρέπει

Το έχουν διαφημίσει πολλοί και πολύ τα τελευταία χρόνια. Τουρίστες, ταξιδιωτικοί οδηγοί, Youtubers και Instagramers, τύποι που κυνηγάνε τη «φάση». Κι όντως «πλάκωσε κόσμος». Κι όντως έγινε «in». Και; Τίποτα δεν στάθηκε ικανό να αλλοιώσει το χαρακτήρα και τη γνησιότητα αυτού του θρυλικού μαγαζιού στο κέντρο της Αθήνας. Από το 1887 σε συνεχή λειτουργία, μια ιστορία νοστιμιάς που απλώνεται σε 136 χρόνια, δεν μπορεί να είναι παρά ο ορισμός του «σπέσιαλ».

Δείτε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.