ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Παρακολουθήστε σε live streaming την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Live streaming: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Να βγάλει ψυχή πρωταθλητή και να κάνει το break!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 19:00 τον Ολυμπιακό στου Ρέντη στον πρώτο τελικό της Volley League γυναικών θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα τίτλου.

Οι πράσινες μετά τους ημιτελικούς με την ΑΕΚ στους οποίους έκαναν το 2-0 θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να πάρουν μια εκδίκηση από τον αιώνιο αντίπαλο για την ήττα στον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.289 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε στη δεύτερη θέση (18 νίκες-4 ήττες το ρεκόρ του έχοντας νικήσει με 3-2 στον 1ο γύρο).

Οι πράσινες ωστόσο από τη στιγμή που ο Ντράγκαν Νέσιτς (πρώτη φορά θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ως προπονητής του ΠΑΟ) βρέθηκε στην τεχνική τους ηγεσία τρέχουν ένα σερί έξι νικών (δύο στην κανονική διάρκεια και τέσσερις στα play off).

Ο Παναθηναϊκός πάντως και τις δύο προηγούμενες χρονιές που στο φινάλε κατέκτησε τον τίτλο δεν είχε καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο.

Τη σεζόν 2021-2022 ήταν δεύτερος και έκανε το μπρέικ στον 5ο τελικό, ενώ πέρσι τερμάτισε τρίτος (αποκλείοντας την ΑΕΚ στα ημιτελικά).

Δειτε το ματς:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.