ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αντέδρασε ο Γιαννακόπουλος στα λόγια του Μιλουτίνοφ! (Pic)

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR "αντέδρασε" στα λόγια αποθέωσης του Νίκολα Μιλουτίνοφ για τον κόσμο του τριφυλλιού.

Αντέδρασε ο Γιαννακόπουλος στα λόγια του Μιλουτίνοφ! (Pic)

Στο κέντρο της επικαιρότητας βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου (13/4) η δήλωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τηρώντας το Fair Play χειροκρότησαν τον Σέρβο σέντερ κατά τη στιγμή που αποχωρούσε τραυματίας από το ΟΑΚΑ στο ματς του β’ γύρου.

«Θέλω να πω κάτι που ίσως να μην αρέσει σε κάποιους. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του Παναθηναϊκού που με χειροκρότησε και με ενθάρρυνε σε μια δύσκολη στιγμή για εμένα. Για αυτό θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω και το εννοώ. Έδειξαν πόσο σπουδαίοι είναι», ανέφερε ο παίκτης του Ολυμπιακού και έλαβε… το χειροκρότημα, έστω και διαδικτυακά, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη συγκεκριμένη δήλωση!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.