ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανένδοτος ο Καρυπίδης: «Στο Πανθεσσαλικό ακόμη και χωρίς κόσμο o τελικός»

O πρόεδρος του Άρη επιμένει για τελικό στο Πανθεσσαλικό ακόμη και χωρίς την παρουσία οπαδών!

Ανένδοτος ο Καρυπίδης: «Στο Πανθεσσαλικό ακόμη και χωρίς κόσμο o τελικός»

Ανένδοτος ο πρόεδρος του Άρη, Θεόδωρος Καρυπίδης για τον τελικό Κυπέλλου!

Ο ισχυρός άνδρας της διοίκησης των κιτρίνων, με ένα νέο του μήνυμα στα social media, εμμένει στην διεξαγωγή του τελικού στον Βόλο, υποστηρίζοντας άνευ όρων την προκήρυξη της ΕΠΟ!

Μάλιστα ο Καρυπίδης, “προσφέρθηκε” να καταβάλει το ποσό των 70 χιλ. ευρώ, το οποίο απαιτείται για τις βελτιωτικές εργασίες που απαιτούνται στο Πανθεσσαλικό.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 9.964 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με νέο του ποστάρισμα ο πρόεδρος του Άρη δείχνει να είναι αποφασισμένος να κινηθεί… μέχρι τέλους στην λύση του Πανθεσσαλικού, ακόμη και αν o τελικός διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων των δύο ομάδων, όπως είχε προαναγγείλει χθες (12/4) η ΕΠΟ.

Ο τελικός στον Βόλο κεκλεισμένων των θυρών»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.