ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Στο νοσοκομείο Γεννηματάς ο τραυματίας μετά τους πυροβολισμούς στη Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη: Οι πυροβολισμοί έπεσαν μεταξύ οργανωμένων του Πανιωνίου. Αναζητείται ο δράστης.

Στο νοσοκομείο Γεννηματάς ο τραυματίας μετά τους πυροβολισμούς στη Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη: Οι πυροβολισμοί έπεσαν μεταξύ οργανωμένων του Πανιωνίου. Αναζητείται ο δράστης.

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ το απόγευμα του Σαββάτου (13/4) μετά από αναφορά για πυροβολισμούς στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε επί της Αγίου Ανδρέου κοντά στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας», περίπου στις 17:00, την ώρα που ξεκινούσε ο αγώνας βόλεϊ ανδρών ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΟΦΗ.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το επεισόδιο έγινε μεταξύ δύο οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου, με έναν εξ αυτών να δέχεται σφαίρα στον μηρό.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματία, ενώ ο δράστης ηλικίας περίπου 30 ετών διέφυγε μετά τον πυροβολισμό και αναζητείται.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με τραύμα στο πόδι, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Ήδη οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντοπίσαν 3 σφαίρες και έναν κάλυκα.

Όπως ανέφεραν πηγές της ΕΛ.ΑΣ στο iEidiseis, το περιστατικό διαδραματίστηκε έξω από τον σύνδεσμο του Πανιωνίου -που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο- αλλά δεν σχετιζόταν με τον αγώνα, καθώς οι δύο εμπλεκόμενοι είχαν μεταξύ τους διαφορές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.