ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μέση Ανατολή: Δεκάδες πολεμικά drone του Ιράν πετούν προς το Ισραήλ

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη Ιράν, Ισραήλ και ΗΠΑ - Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ολόκληρος ο πλανήτης

Μέση Ανατολή: Δεκάδες πολεμικά drone του Ιράν πετούν προς το Ισραήλ

Τύμπανα περιφερειακού πολέμου ηχούν στη Μέση Ανατολή. Το βράδυ του Σαββάτου (13/4), δεκάδες πολεμικά drone του Ιράν απογειώθηκαν με προορισμό το Ισραήλ και ήδη πετούν στον εναέριο χώρο του Ιράκ. Δεκάδες drones εθεάθησαν να πετούν με κατεύθυνση από το Ιράν και επάνω από το Ιράκ προς το Ισραήλ, δήλωσαν στο Reuters ιρακινές πηγές ασφαλείας. Drones με κατεύθυνση το Ισραήλ πέρασαν επάνω από την επαρχία Σουλεϊμανίγια του Ιράκ.

Εν τω μεταξύ, η Ιορδανία έκλεισε προσωρινά τον εναέριο χώρο της λόγω της «επικίνδυνης κατάστασης στην Μέση Ανατολή», μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Al Mamlaka. Το Ιράκ επίσης έκλεισε τον εναέριο χώρο του και διέκοψε κάθε εναέρια κυκλοφορία, ανακοίνωσε το ιρακινό υπουργείο Μεταφορών Το Ιράν έχει εξαπολύσει μη επανδρωμένα αεροσκάφη εναντίον του Ισραήλ, η αντιαεροπορική άμυνα του οποίου θα τα αντιμετωπίσει. Οι σειρήνες θα ηχήσουν στις απειλούμενες περιοχές. Θα χρειασθούν ώρες μέχρι να φθάσουν στο Ισραήλ, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.