ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Βέρτης – Ο λόγος!

Ο λόγος.

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Βέρτης - Ο λόγος!

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Νίκος Βέρτης, όπως έγινε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου.

Το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία δεν θα γίνουν οι εμφανίσεις του, το Σάββατο και την Κυριακή λόγω εσπευσμένης μεταφοράς στο νοσοκομείο. Ο Νίκος Βέρτης θα επιστρέψει στις εμφανίσεις του από την επόμενη εβδομάδα.

«Λόγω εσπευσμένης μεταφοράς του Νίκου Βέρτη στο νοσοκομείο, οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του αγαπημένου μας καλλιτέχνη στο Yton The Music Show για αυτό το Σάββατο 13/4 και την Κυριακή 14/4 θα παραμείνει κλειστό. Σας ζητούμε συγγνώμη για την οποία αναστάτωση. Την ερχόμενη εβδομάδα ξανά μαζί με υγεία» αναφέρεται συγκεκριμένα.

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ