ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Στηρίζουμε την ομάδα μόνο με τη φωνή μας»

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κρούει των κώδωνα του κινδύνου στους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στη Λεωφόρο για το αποψινό ματς με τη Λαμία.

Παναθηναϊκός: «Στηρίζουμε την ομάδα μόνο με τη φωνή μας»

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κρούει των κώδωνα του κινδύνου στους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στη Λεωφόρο για το αποψινό ματς με τη Λαμία.

Αναλυτικά:

Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού μας για την επίτευξη των στόχων βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Η ομάδα μας χρειάζεται τη δύναμη της έδρας της, η οποία προκύπτει από το μαζικό παρών που δίνουν οι φίλαθλοί μας σε κάθε αγώνα. Ήδη, λόγω της απόφασης της ΔΕΑΒ να κλείσει το πέταλο της θύρας 13, στον σημερινό αγώνα (5 μ.μ.) κόντρα στη Λαμία ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί το πλέον δυναμικό κομμάτι της εξέδρας.

Επομένως, όλοι όσοι βρεθούν σήμερα στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης» θα πρέπει να έχουν αρμόζουσα συμπεριφορά, ώστε να μην στερηθεί ο Παναθηναϊκός τη δυνατότητα παρουσίας των φιλάθλων στα τελευταία και πλέον καθοριστικά -για την επίτευξη των στόχων μας- παιχνίδια. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποφευχθεί οποιαδήποτε δράση ή αντίδραση σε πιθανή πρόκληση. Μία λάθος συμπεριφορά αρκεί για να επιφέρει τιμωρία.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα 5.561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζεται προς όλους ότι ο νέος νόμος είναι ιδιαίτερα αυστηρός, προβλέποντας «βαριές» ποινές, άμεσα εφαρμόσιμες, οι οποίες φτάνουν μέχρι και εκ νέου απαγόρευση εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο.

Σήμερα στη Λεωφόρο απαγορεύεται αυστηρά το άναμμα -και φυσικά η ρίψη- πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων και πάσης φύσεως βεγγαλικών. Απαγορεύεται, επίσης, η ρίψη μπουκαλιών και αντικειμένων, η χρήση λέιζερ, τα πανό με πολιτικά και υβριστικά μηνύματα. Ακόμα και ένα μεμονωμένο περιστατικό αρκεί για να κλείσει το γήπεδο στο αμέσως επόμενο εντός έδρας παιχνίδι.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 15.00 και λόγω των αυστηρών ελέγχων που θα διενεργηθούν, οι φίλαθλοι κάτοχοι εισιτηρίων της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα, προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία και καθυστέρηση της πρόσβασης τους στις κερκίδες, Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού μας για την επίτευξη των στόχων βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Η ομάδα μας χρειάζεται τη δύναμη της έδρας της, η οποία προκύπτει από το μαζικό παρών που δίνουν οι φίλαθλοί μας σε κάθε αγώνα. Ήδη, λόγω της απόφασης της ΔΕΑΒ να κλείσει το πέταλο της θύρας 13, στον σημερινό αγώνα (5 μ.μ.) κόντρα στη Λαμία ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί το πλέον δυναμικό κομμάτι της εξέδρας.

Επομένως, όλοι όσοι βρεθούν σήμερα στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης» θα πρέπει να έχουν αρμόζουσα συμπεριφορά, ώστε να μην στερηθεί ο Παναθηνσυμβάλλοντας έτσι στην ομαλότητα.

Με το νέο νόμο όποιος φίλαθλος δεν διαθέτει ονομαστικό εισιτήριο όχι απλά δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο, αλλά του επιβάλλεται και πρόστιμο 500 ευρώ από την Αστυνομία. Στον έλεγχο ταυτοπροσωπίας σε περίπτωση που βρεθεί φίλαθλος με εισιτήριο σε άλλο όνομα, τόσο ο κάτοχος, όσο κι ο δικαιούχος θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, θα επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα, ενώ η ΠΑΕ θα τιμωρείται με κλείσιμο της θύρας, όπου έγινε η παράβαση.

Στο γήπεδο θα λειτουργούν σημεία προελέγχου για τον έλεγχο των εισιτηρίων και της ταυτοπροσωπίας.

Αναλυτικά οι προέλεγχοι έχουν ως εξής:

Προέλεγχος 1 Οδοί: Αρματολών και Κλεφτών & Παναθηναϊκού

Προέλεγχος 2 Οδοί: Φιλήμονος & Τσόχα

Προέλεγχος 3 Οδοί: Τσόχα & Π. Κυριακού (επί της Τσόχα)

Προέλεγχος 4 Οδοί: Π. Κυριακού & Τσόχα (επί της Π. Κυριακού)

Προέλεγχος 5 Οδοί: Π. Κυριακού & Λ. Αλεξάνδρας

Προέλεγχος 6 Οδοί: Παναθηναϊκού & Λ. Αλεξάνδρας

Ειδικότερα:

Λόγω της τιμωρίας από τη ΔΕΑΒ με το κλείσιμο του πετάλου της θύρας 13, οι προέλεγχοι 1 και 6 δεν θα λειτουργήσουν.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 8-9-10-11-12 θα διέρχονται από τους Προελέγχους 2 & 3.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 6-7 θα διέρχονται από τους Προελέγχους 4 & 5.

Όσον αφορά τις θύρες 1-2-3-3Β-5 ο έλεγχος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά στις θύρες.

O έλεγχος των φιλάθλων στα σημεία προελέγχων δεν ακυρώνει τον έλεγχο στις εισόδους των θυρών.

Με απόφαση της ελληνικής πολιτείας ο σωματικός έλεγχος των φιλάθλων στους προέλεγχους και κατά την είσοδο στις θύρες του γηπέδου θα γίνεται πλέον από την Ελληνική Αστυνομία και θα είναι εξονυχιστικός και ιδιαίτερα αυστηρός.

Στηρίζουμε τον Παναθηναϊκό μας μόνο με τη φωνή μας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.