ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός Β: H αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Β

Η αποστολή του Παναθηναϊκού Β για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Β.

Παναθηναϊκός Β: H αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Β

Με μια μεσημεριανή προπόνηση ολοκλήρωσε σήμερα (10/04) ο Παναθηναϊκός Β την προετοιμασία του για την αυριανή (15/04) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βστου Ρέντη, για την 5η αγωνιστική των playouts της Super League 2.

Τα προβλήματα μειώθηκαν για το «τριφύλλι», καθώς δεν θα είναι διαθέσιμοι μόνο οι τραυματίες Μιγκέλ Ταβάρες και Παύλος Καρβούνης, πλεόν. Με τους Χρήστο Κρυπαράκο και Απόστολο Μαρτίνη να υπολογίζονται ξανά από τον Σωτήρη Αντωνίου.

Συγκεκριμένα, στην 21μελή αποστολή της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν οι: Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Καρακασίδης, Σιδεράς, Μαρτίνης, Φικάι, Λάμψιας, Κάτρης, Τουρκοχωρίτης, Προδρομίτης, Αθανασακόπουλος, Λάμψιας, Καλοσκάμης, Φρόκου, Κρυπαράκος, Φουρτάδο, Μαντσίνι, Σαρδέλης, Κυριόπουλος, Μπιλάλ και Νταμπίζας.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.181 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ το πρόγραμμα προπόνησης των «πράσινων» περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική, παιχνίδι και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.