ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Τρέλα» Καρλαύτη για τον εξάστερο: «Θα σηκώσει το 7ο ο Παναθηναϊκός»

O πρωταθλητής του ΝFL με το Κάνσας, Γιώργος Καρλαύτης, για μια ακόμη φορά, έδειξε την... τρέλα που έχει για τον Παναθηναϊκό!

«Τρέλα» Καρλαύτη για τον εξάστερο: «Θα σηκώσει το 7ο ο Παναθηναϊκός»

Tρελαμένος με τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Καρλαύτης!

Ο πρωταθλητής του NFL με το Κάνσας και… αιώνια πιστός του τριφυλλιού, θα έχει την τιμή να είναι σημαιοφόρος στην παρέλαση της ελληνικής ομογένειας στη Νέα Υόρκη, για την 25η Μαρτίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων ο Έλληνας πρωταθλητής, κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση, αν ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να κατακτήσει τη Euroleague φέτος και να ράψει το έβδομο αστέρι στη φανέλα, δίνοντας μια απάντηση… αφοπλιστική!

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.524 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Βέβαια, εννοείται, τι λέμε τώρα».

Θυμίζουμε ότι οι φορές που ο Καρλαύτης έχει δείξει τη λατρεία του για τον Παναθηναϊκό μόνο λίγες δεν είναι, με τελευταία την παρουσία του στο “Απόστολος Νικολαϊδης” για το ματς με τον Άρη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όπου αποθεώθηκε από τον κόσμο!

Κάνε like στην σελίδα μας στο facebook

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.