ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Ο Παναθηναϊκός έχει πέντε μάχες μπροστά του για να πάρει το πιο καρυδάτο πρωτάθλημα!

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρε τέσσερις νίκες στα πρώρα πέντε παιχνίδια των πλέι οφ και έχει μπροστά του άλλους πέντε τελικούς, άλλες πέντε μάχες για να φτάσει σε ένα από τα πιο καρυδάτα πρωταθλήματα της ιστορίας του.

Ο Παναθηναϊκός έχει πέντε μάχες μπροστά του για να πάρει το πιο καρυδάτο πρωτάθλημα!

Ο Παναθηναϊκός κόντρα σε όλους και σε όλα. Κόντρα σε διαιτητές που έρχονται σε… αποστολή για να του κόψουν βαθμούς. Κόντρα σε ομάδες που παίρνουν… πρίμ από τους αντιπάλους του για να του πάρουν αποτέλεσμα. Βλέπει τους συνδιεκδικητές του να παίζουν… φιλικά με συγκεκριμένες ομάδες ενώ την ίδια στιγμή οι Πράσινοι δίνουν μάχη σε κάθε παιχνίδι.

Βέβαια αυτά δεν είναι πράγματα που τα βλέπουμε πρώτη φορά και δεδομένα δεν θα σταματήσουν να γίνονται ποτέ. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός δε μπαίνει σε τέτοια παιχνίδια γιατί σέβεται την ιστορία του και τα ιδανικά του. Οι άλλοι κανονίζουν τα ματς σε συναντήσεις.

Στα πρώτα πέντε παιχνίδια των πλέι οφ ο Παναθηναϊκός έχει πάρει 4 νίκες. Τέσσερις νίκες που ήρθαν με κόπο και ιδρώτα και το εκπληκτικό είναι ότι οι τρεις από αυτές ήρθαν με ανατροπές. Οι Πράσινοι βρέθηκαν σχεδόν σε όλα πίσω στο σκορ και κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Από εδώ και πέρα το Τριφύλλι έχει να δώσει πέντε μάχες. Πέντε ακόμα παιχνίδια που θα πρέπει όλοι να κάνουν κατάθεση ψυχής για να μπορέσουν να τα πάρουν και να φτάσουν στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος μετά από 14 χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Λαμία σε μία εβδομάδα που θα κατέβει με… έντεκα καμικάζι σαν να παίζει την σωτήρια της (σ.σ. το γιατί το γνωρίζουν όλοι), στη συνέχεια πηγαίνει στη Ν. Φιλαδέλφεια, έπειτα υποδέχεται τον Άρη, ακολουθεί το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τελειώνει τις υποχρεώσείς του με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο.

Με μάτι που… γυαλίζει, με πάθος και ψυχή οι Πράσινοι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να πάρουν πέντε νίκες. Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του πέντε τελικούς. Πέντε ματς που θα κρίνουν το αν ο τίτλος θα βαφτεί πράσινος. Το έργο τους δεν είναι σίγουρα εύκολο, αλλά το Τριφύλλι έχει αποδείξει ειδικά φέτος ότι είναι φτιαγμένο για τα δύσκολα. Από τα πρώτα ματς που έδωσε στην Ευρώπη, μέχρι τις προκρίσεις στο Κύπελλο, αλλά και τις νίκες με ανατροπή στα πλέι οφ.

Όλοι μαζί δίπλα στον Τερίμ και στους παίκτες του, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πανηγυρίσει στο τέλος ένα από τα πιο καρυδάτα πρωταθλήματα της ιστορίας του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.