ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Να φέρει την σειρά στα… ίσα

Στο «Μελίνα Μερκούρη», στου Ρέντη, δοκιμάζεται απόψε ο Παναθηναϊκός, στο 2ο τελικό της Volley League ανδρών κόντρα στον Ολυμπιακό (17:45, EΡT3).

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Να φέρει την σειρά στα… ίσα

Στο «Μελίνα Μερκούρη», στου Ρέντη, δοκιμάζεται απόψε ο Παναθηναϊκός, στο 2ο τελικό της Volley League ανδρών κόντρα στον Ολυμπιακό (17:45, EΡT3).

Οι «πράσινοι» μετά την ήττα τους στον πρώτο αγώνα, εντός έδρας, καλούνται να φέρουν τη σειρά στα ίσια και να ανακτήσουν το πλεονέκτημα της έδρας. Σε αντίθετη περίπτωση, το «τριφύλλι» θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε στο 2-0 και θα χρειάζονται μία μόλις νίκη για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τις δύο ομάδες, οι οποίες θα παραταχθούν με όλα τους τα όπλα.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.289 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Παπαδογούλας και Κουτσούλας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.