Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός Β’: Με στόχο το διπλό στου Ρέντη για να μείνει ζωντανός

Στου Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό Β' δοκιμάζεται απόψε ο Παναθηναϊκός Β', σε ένα ματς επιβίωσης για το «τριφύλλι», αλλά και τους «ερυθρόλευκους» (16:00, Action24) .

Αμφότερες οι ομάδες έχουν 15 βαθμούς και βρίσκονται εντός της επικίνδυνης ζώνης, όπως και η Παναχαϊκή, η οποία υποδέχεται την ίδια ώρα στο Αιγάλεω. Ως εκ τούτου ο Παναθηναϊκός Β’ θέλει να φύγει με το… διπλό και να πάρει μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Ο Σωτήρης Αντωνίου για το σημερινό ματς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μιγκέλ Ταβάρες και Παύλο Καρβούνη, την ώρα που στην αντίπερα όχθη, ο Αριέλ Ιμπαγάσα έλαβε ενισχύσεις από την πρώτη ομάδα έχοντας διαθέσιμο τον Ζουλιάν Μπιανκόν.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Καρακασίδης, Σιδεράς, Μαρτίνης, Φικάι, Λάμψιας, Κάτρης, Τουρκοχωρίτης, Προδρομίτης, Αθανασακόπουλος, Λάμψιας, Καλοσκάμης, Φρόκου, Κρυπαράκος, Φουρτάδο, Μαντσίνι, Σαρδέλης, Κυριόπουλος, Μπιλάλ, Νταμπίζας.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μπα, Ι. Ιμπαγάσα, Καράκουτης, Κατσουλίδης, Κεραμίδας, Κουτσίδης, Λάιντνερ, Μαρίνος, Μιχαήλ, Παπαδούδης, Πινακάς, Δ. Ρέτσος, Σαπουντζής, Σγουρός, Στουρνάρας, Συρμής, Τσέλιος, Βλαχομήτρος, Μπιανκόν.

Exit mobile version