ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ματς γεμάτο από ρεκόρ κόντρα στη Λαμία

O Παναθηναϊκός συνεχίζει... λυσσαλέα να κυνηγά τον τίτλο, και να χτίζει σημαντικά ρεκόρ τα οποία δείχνουν ότι μπορεί να τον κατακτήσει.

Παναθηναϊκός: Ματς γεμάτο από ρεκόρ κόντρα στη Λαμία

Την 4η νίκη του σε πέντε ματς στη διαδικασία των playoffs πέτυχε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε στη Λεωφόρο 3-1 της Λαμίας συνεχίζοντας λυσσαλέα να διεκδικεί το 21ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Το τριφύλλι με ηγέτη τον Μπερνάρ, έφτασε σε μια ακόμη ανατροπή, ανεβαίνοντας στη 2η θέση, έστω και με ματς παραπάνω από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι τέλους για να φτάσει στην κούπα.

Στο συγκεκριμένο ματς ωστόσο ο Παναθηναϊκός έπιασε ένα σημαντικό ρεκόρ. Συγκεκριμένα  έφτασε τις 1300 νίκες στο πρωτάθλημα στα 65 χρόνια της Α’ Εθνικής – Super League.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον μετρά 802 νίκες ως γηπεδούχος και 495 ως φιλοξενούμενος, ενώ είχε και τρεις νίκες σε αγώνες μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο: δύο απέναντι στην ΑΕΚ, το 1960 για τον τίτλο με 2-1 και το 1980 για την τρίτη θέση με 1-0, καθώς και το 2013 με την Ξάνθη για την έκτη θέση με 3-0.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» έφτασαν τα 74 γκολ στο πρωτάθλημα, που είναι η 15η καλύτερη επίδοσή τους στη μεγάλη κατηγορία. Απομένουν άλλες έξι αγωνιστικές στα playoffs και αν ο Παναθηναϊκός ξεπεράσει τα 80 γκολ, πράγμα απόλυτα εφικτό, η φετινή σεζόν θα μπει στο Top 10 των πιο παραγωγικών της ιστορίας του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.