ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Ο Μπερνάρ χόρευε, ο Άρης κοίταγε και ο Παναθηναϊκός έχει λύσσα για πρωτάθλημα!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την σπουδαία εμφάνιση του Μπερνάρ, που οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε μία σημαντική νίκη με 3-1 επί της Λαμίας την στιγμή, που η ΑΕΚ έκανε… προπόνηση με τον Άρη.

Ο Μπερνάρ χόρευε, ο Άρης κοίταγε και ο Παναθηναϊκός έχει λύσσα για πρωτάθλημα!

Μπορεί και πάλι να δέχθηκε πρώτος γκολ ο Παναθηναϊκός, αλλά και πάλι αντέδρασε και πάλι έκανε ανατροπή. Απέναντι σε μία λυσσασμένη Λαμία, που ήθελε να κόψει βαθμούς από τον Παναθηναϊκό, απέναντι σε έναν προκλητικό Τσιλούλη (με χειρονομίες στον κόσμο και επίθεση στον Ιωαννίδη) ο Παναθηναϊκός με ηγέτη τον Μπερνάρ χόρευε στο γήπεδο. Έβαλε τρία γκολ, το ένα καλύτερο από το άλλο, είχε ένα δοκάρι και πέντε μεγάλες ευκαιρίες και για άλλα γκολ.

Ο Μπερνάρ απέδειξε γιατί ο Παναθηναϊκός του έδωσε 2,5 εκ. ευρώ συμβόλαιο την φετινή σεζόν, για να τον πείσει να έρθει το 2022. Και αν δεν ήθελε, όπως δήλωσε και ο ίδιος, να γυρίσει στην Βραζιλία μπορεί να έμενε. Τι έκανε ο Βραζιλιάνος; Πέτυχε δύο υπέροχα γκολ, το ένα με ωραίο φάουλ, το άλλο με εκπληκτικό πλασέ και στο άλλο με ωραία πάσα έβγαλε τον Αράο πριν την δώσει στον σκόρερ Τσέριν.

Ο κόσμος τρελάθηκε με την απόδοση του Μπερνάρ και τον αποθέωσε και μετά το 2-1 και στην αλλαγή του. Όσοι λέγαμε από τον Αύγουστο του 2022, ότι είναι παικτάρα και κάνει την διαφορά μάλλον ξέραμε τι λέγαμε, απλά ο Μπερνάρ ήθελε να περάσει μία χρονική περίοδο προσαρμογής, όπως και όλοι οι παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός του Τερίμ μας τελείωσε
Ο Παναθηναϊκός του Τερίμ μας τελείωσε 1.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός από τον Μπερνάρ σπουδαία εμφάνιση έκαναν στα χαφ ο Αράο και ο σκόρερ Τσέριν και στην επίθεση ο Ιωαννίδης τον οποίο βοήθησε η παρουσία δίπλα του του Σπόραρ, που είχε δοκάρι. Ο Μπακασέτας έπαιξε σε μία θέση που δεν τον βολεύει, δεξί εξτρέμ, αλλά βοήθησε πολύ, έκανε συνεργασίες με κορυφαία αυτή με τον Ιωαννίδη πριν το τρίτο γκολ του Μπερνάρ.

Ο Παναθηναϊκός με εξαίρεση το λάθος του Κώτσιρα πριν το γκολ της Λαμίας, ήταν πολύ καλός και ανασταλτικά δεν δέχθηκε φάσεις και έκανε μία πειστική εμφάνιση.

Λίγη ώρα αργότερα είδαμε κάτι, που περιμέναμε. Ο Άκης Μάντζιος παρέταξε έναν Αρη χωρίς αρκετούς βασικούς, που μπήκε στην ΟΠΑΠ Αρένα και έκανε βόλτα με την ΑΕΚ που νίκησε σαν σε προπόνηση, όταν στο 13 είχε κάνει ήδη το 2-0. Ο Μάντζιος πριν μία εβδομάδα παρέταξε την ομάδα του με την βασική ενδεκάδα, μία ομάδα που σκίστηκε με τον Παναθηναϊκό και στο τέλος επειδή έχασε το παιχνίδι και το ….πριμ προσπάθησε να εκνευρίσει τον Ιωαννίδη. Χθες δεν ακούσαμε την φωνή του Μάντζιου… Όχι ότι πέσαμε από τα σύννεφα, αλλά ούτε τα προσχήματα….

Στην Λεωφόρο ο Τσιλούλης, που ανήκει στην ΑΕΚ προκάλεσε τον κόσμο με χειρονομία στο ημίχρονο(έδειξε το 2-2 της Λεωφόρου) και προκάλεσε και αυτός τον Ιωαννίδη. Γενικά Άρης και Λαμία έχουν βάλει στο μάτι τον Ιωαννίδη. Γιατί άραγε; Ο Φώτης, όμως, δεν καταλαβαίνει και στο γήπεδο δίνει απαντήσεις.

Ο κόσμος βοήθησε την ομάδα να φθάσει σε μία νίκη, που αντίστοιχα πέρυσι δεν τα κατάφερε με αντίπαλο τον Βόλο στην Λεωφόρο και το θετικό είναι, ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά. Προχωράμε κόντρα σε όλους και σε όλα και μόνο με επίσημα και όχι με …..φιλικά!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.