ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις!

Τρίτο αιώνιο ντέρμπι στην φετινή Stoiximan Super League το απόγευμα της Δευτέρας (15/04, 20:15)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις!

Πάμε για ένα ματς με ενδιαφέρον καθαρά αγωνιστικά, το οποίο θα μας βοηθήσει να εξάγουμε συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των ομάδων λίγες ημέρες πριν μπουν στη μεγάλη μάχη των playoffs της Ευρωλίγκας. Παράλληλα θα μας δώσει μια εικόνα για το ματσάρισμα των φετινών ελληνικών τελικών.

Walkup + Σλούκας: 23+ Πόντοι στο 2.87 από 2.40 στη Stoiximan

Ο Παναθηναϊκός έχει το πρόβλημα του Γκραντ να διαχειριστεί και είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να παίρνει τον ρόλο του ως defensive stopper στο rotation των γηπεδούχων, μιας και η ένταση αλλά και η ενέργεια που φέρνει ο Έλληνας wing στο παρκέ μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε!
Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε! 37 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Bet Builder με Kostas Antetokounmpo Κοψίματα 1+ και Nigel Williams-Goss Πόντοι 7+ σε απόδοση 3.04 στη Stoiximan

Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι μπορεί να πετύχει μια νίκη ψυχολογίας στο ΟΑΚΑ και θα προσπαθήσει να την πάρει, κάνοντας παράλληλα και μια συντήρηση σε όρους διαχείρισης δυναμικού. Παιδιά που έρχονται από τον πάγκο και άλλα που χρειάζονται λεπτά για να επανέρθουν σε καλό αγωνιστικό ρυθμό μετά από αποχή, πιθανόν θα βρουν έξτρα χρόνο σήμερα.

Kendrick Nunn και Isaiah Canaan σε Ενισχυμένες Αποδόσεις στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πληροφορίες από τον Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.