ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Με τρέλα και ψυχή: Τρεις νίκες με ανατροπή ο Παναθηναϊκός στα πέντε ματς των πλέι οφ (vids)

Ο Παναθηναϊκός έχει πέτυχε τέσσερις νίκες στα πλέι οφ, με τις τρεις από αυτές να έχουν έρθει με ανατροπή. Το Panathinaikos24.gr αναλύει.

Με τρέλα και ψυχή: Τρεις νίκες με ανατροπή ο Παναθηναϊκός στα πέντε ματς των πλέι οφ (vids)

Ο Παναθηναϊκός μετά από πέντε παιχνίδια στα πλέι οφ έχει πετύχει τέσσερις νίκες ενώ έχει ηττηθεί μόλις μία φορά. Η επίδοση αυτή τον κρατάει ζωντανό στο κυνήγι του τίτλου και τον φέρνει αυτή τη στιγμή στο -1 από την ΑΕΚ.

Το Τριφύλλι στα τέσσερα από τα πέντε ματς των πλέι οφ του πρωταθλήματος έχει βρεθεί πίσω στο σκορ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Σε τρία από αυτά έχει καταφέρει να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση ενώ σε ένα ηττήθηκε (με τον ΠΑΟΚ 3-2 στη Λεωφόρο για την 2η αγωνιστική).

Από την μία η ομάδα θα πρέπει να το λύσει αυτό το πρόβλημα, καθώς δεν γίνεται να δέχεται συνέχεια πρώτη γκολ σε κάθε ματς. Από την άλλη είναι σημαντικό ότι η ομάδα καταφέρνει να γυρίζει την εις βάρος της κατάσταση. Αυτό δείχνει το πάθος που έχουν με στόχο να κατακτήσουν αυτό το πρωτάθλημα.

Πάμε να δούμε τα ματς που κατάφερε να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση αναλυτικά:

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-3

Ο Ολυμπιακός την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ κατάφερε να προηγηθεί του Παναθηναϊκού με 1-0 στο 25ο λεπτό του αγώνα με ένα πολύ ωραίο τέρμα του Ποντένσε. Το Τριφύλλι αντέδρασε και στο 41ο λεπτό ισοφάρισε με το σουτ του Μπακασέτα. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Παναθηναϊκός γύρισε το παιχνίδι… τούμπα με τον Ιωαννίδη. Στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης οι Πράσινοι «κλείδωσαν» το τρίποντο με ωραίο τελείωμα του Φωτάρα.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 2-1

Και σε αυτό το παιχνίδι το Τριφύλλι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Από ένα λάθος στην άμυνα η ομάδα της ΑΕΚ πέτυχε πρώτη γκολ με τον Βίντα. Οι Πράσινοι έβγαλαν αντίδραση και μέσα σε τρία λεπτά κατάφεραν να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση. Ο Μπακασέτας με πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1 και δύο λεπτά αργότερα ο Ιωαννίδης έκλεψε την μπάλα από τον Μουκουντί και πλάσαρε υπέροχα τον Αθανασιάδη.

Παναθηναϊκός – Λαμία 3-1

Στο χθεσινό παιχνίδι η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Σλίβκα εκμεταλλευόμενη το λάθος του Κώτσιρα. Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα οι Πράσινοι ισοφάρισαν με ωραίο σουτ του Τσέριν. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπερνάρ με δύο γκολάρες χάρισε το τρίποντο στους Πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός του Τερίμ έχει δείξει ότι αντέχει στα δύσκολα και από εδώ και πέρα αυτό που πρέπει να κάνει είναι να συνεχίσει έτσι, προκειμένου στο τέλος να πανηγυρίσει το πιο καρυδάτο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.