ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιμένουν στον Άρη: «Τελικός στο Πανθεσσαλικό ή στο Βικελίδης»

Ανένδοτοι στον Άρη για τον τελικό Κυπέλλου, προτείνουν Πανθεσσαλικό ή "Κλεάνθης Βικελίδης".

Επιμένουν στον Άρη: «Τελικός στο Πανθεσσαλικό ή στο Βικελίδης»

Αμετακίνητος ο Άρης για την έδρα του τελικού Κυπέλλου!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απάντησε στην ΕΠΟ και τη θέση της αναφορικά με την έδρα διεξαγωγής του τελικού, στο Πανθεσσαλικό με ή χωρίς κόσμο, επισημαίνοντας ότι η θέση τους παραμένει η ίδια.

Μάλιστα οι “κίτρινοι” καλούν την ομοσπονδία να κινηθεί γρήγορα προκειμένου να είναι το στάδιο έτοιμο για να μπορέσει να φιλοξενήσει το παιχνίδι με την παρουσία του κόσμου, όπως αναφέρει η προκήρυξη του Κυπέλλου, ενώ δίνουν και εναλλακτική, λέγοντας ότι σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί το ματς με τον Παναθηναϊκό μπορεί να διεξαχθεί στη φυσική τους έδρα, το “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 7.052 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.