ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στους κορυφαίους της φετινής Euroleague Ναν και Γκριγκόνις!

Η Εuroleague δημοσίευσε ένα βίντεο με τις πιο... επικές φάσεις της φετινής regular season με εκπροσώπους του Παναθηναϊκού να είναι ο Μάριους Γκριγκόνις και ο Κέντρικ Ναν.

Παναθηναϊκός: Στους κορυφαίους της φετινής Euroleague Ναν και Γκριγκόνις!

Γίνεται να λείπει από τις κορυφαίες στιγμές της φετινής Euroleague η καλύτερη φετινή ομάδα του θεσμού; Φυσικά και όχι!

O Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη regular season στη 2η θέση του θεσμού έχοντας ρεκόρ 23-11 τερματίζοντας στη 2η θέση και περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Μακάμπι-Μπασκόνια προκειμένου να μάθει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει στα playoffs.

Oι πράσινοι είχαν πολύ μεγάλες στιγμές στη φετινή διοργάνωση με τη Euroleague να δημοσιεύει ένα βίντεο στο οποίο απαθανατίζονται οι πιο… τρελές φάσεις της φετινής regular season.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.763 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε αυτή το “παρών” έχουν δώσει ο Μάριους Γκριγκόνις και ο Κέντρικ Ναν, οι οποίοι ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του εξάστερου στην πορεία προς το πλεονέκτημα έδρας.

Αφενός ο Λιθουανός μπήκε στο βίντεο για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ buzzer beater στο Μονακό, ενώ από την άλλη ο Αμερικανός για το νικητήριο καλάθι στην Μπολόνια κόντρα στη Βίρτους!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.