ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Kλήθηκε σε απολογία από τη ΔΕΑΒ για το πανό στη Λεωφόρο!

H ΔΕΑΒ κάλεσε τον Παναθηναϊκό σε ακρόαση για το πανό που αναρτήθηκε στη Θύρα 13 για τη Βουλή.

Παναθηναϊκός: Kλήθηκε σε απολογία από τη ΔΕΑΒ για το πανό στη Λεωφόρο!

Κλήθηκε σε απολογία από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός!

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπιση της Βίας κάλεσε το τριφύλλι σε ακρόαση για το πανό στο “Απόστολος Νικολαϊδης” μπροστά από τη Θύρα 13, το οποίο αναφερόταν στη Βουλή. 

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ: 

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοινώνει τα εξής:

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.187 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Α. Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, την Δευτέρα 22/04/2024 και ώρα 11:30, για την ανάρτηση, από φιλάθλους της, πανό στη θύρα 13-14 που ανέγραφε «Λουκέτο βάλτε στη Βουλή, όχι στη θύρα 13» το οποίο κατέβηκε μετά από δύο ώρες. Το περιεχόμενο του συγκεκριμένου πανό έχει χαρακτήρα πολιτικό, επειδή αφορά κορυφαίο δημοκρατικό θεσμό της χώρας (Βουλή των Ελλήνων), είναι δε υβριστικό, καθόσον αναφέρεται απαξιωτικά για αυτόν ως πυλώνα της Ελληνικής Δημοκρατίας, εξισώνοντάς τον με τη Θύρα 13, των φιλάθλων της εγκαλούμενης ΠΑΕ, ζητώντας παράλληλα το κλείσιμο της Βουλής, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν επιτελεί σωστά το έργο της.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το προαναφερθέν πανό εισήλθε στη αθλητική εγκατάσταση  προφανώς με ανοχή της εγκαλούμενης ΠΑΕ, καθόσον είχε ήδη επιβληθεί η διοικητική κύρωση της απαγόρευσης χρήσης από θεατές της θύρας 13, με την υπ’ αριθμό 13/2024 απόφαση της ΔΕΑΒ. Εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 14 του ν.5085/2024.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.