ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ένα αινιγματικό ποστάρισμα για τον Κέντρικ Ναν!

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!

Σεισμό προκαλεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έκανε ένα θορυβώδες ποστάρισμα με μια φωτογραφία του Κέντρικ Ναν, για τον οποίο κάνει διαρκείς προσπάθειες να διατηρήσει στο ρόστερ του τριφυλλιού!

Έτσι ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Αμερικανού, γράφοντας:

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.840 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“To μόνο που έχω σε αυτόν τον κόσμο είναι τα @@@@ μου και ο λόγος μου… και δεν τα σπάω για κανέναν”

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ουκ ολίγες φορές έχει εκφράσει την επιθυμία του να κρατήσει τον Ναν στο ΟΑΚΑ, με τελευταίο του χτύπημα εκείνο μετά το ματς με την Άλμπα στο οποίο είχε γράψει: «Σε θέλω εδώ μέχρι να σταματήσεις να σκας την μπάλα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.