ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός AKTOR: “Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024”

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR απάντησε στον Ολυμπιακό με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Παναθηναϊκός AKTOR:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR απάντησε στον Ολυμπιακό με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι αιωνίων και τη συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα την οποία κατήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με συνεχόμενες αναρτήσεις του στο instagram, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR.

Οι “πράσινοι” απάντησαν με δική τους επίσημη ανακοίνωση, με τίτλο: “Κατανοούμε τον πανικό αλλά”

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.846 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR και οι φίλαθλοί της θα συνεχίσουν να πρωτοστατούν με πράξεις στην Εθνική προσπάθεια της κοινωνίας και της Κυβέρνησης κατά της βίας.

Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε εκατοντάδες περιστατικά από το παρελθόν, όπως τα νερά της ΤΣΣΚΑ και τις αναρίθμητες διακοπές αγώνων στο ΣΕΦ, για να καταδείξουμε τις διαφορές επιπέδου, μα η σελίδα πρέπει να γυρίσει αμετάκλητα για όλους και με όλους.

Και θα γυρίσει όσο και να ξεβολεύει.

Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024. Όλοι το βλέπουν, όλοι το ξέρουν.

Κατά τα λοιπά, εμείς μόνο μπροστά. Μόνο ψηλά. Περιμένουν οι νέες κορυφές.

«Το να κάνεις τον δικαστή σε ξένες ζωές είναι η τέλεια δικαιολογία, για να μην αναλύεις τη δική σου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.