ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η πρώτη ομάδα που φόρεσε τα warm-up της Adidas για τη σεζόν 2024-25

Πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με τη Λαμία οι παίκτες του Παναθηναϊκού φόρεσαν πρώτοι τις νέες εμφανίσεις-warm up της Adidas για τη νέα σεζόν.

Παναθηναϊκός: Η πρώτη ομάδα που φόρεσε τα warm-up της Adidas για τη σεζόν 2024-25

Την ευκαιρία να λανσάρουν πρώτοι τις νέες warm-up εμφανίσεις της Adidas είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης τους για το ματς της περασμένης Κυριακής με τη Λαμία, «εγκαινίασαν» ουσιαστικά, τη νέα σειρά ρούχων, προθέρμανσης της Adidas, η οποία είναι αρκετά ιδιαίτερη.

Σε αυτή διακρίνεται η διχρωμία, λαχανί και μπλε χρώματος σε ζιγκ-ζαγκ, ενώ στο εσωτερικό της είναι μονόχρωμη. Φυσικά, ξεχωριστή ήταν και η αντίστοιχη εμφάνιση προπόνησης και των τερματοφυλάκων, η οποία είναι μπλε.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα 5.428 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το συγκεκριμένο t-shirt της Adidas είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά, ενώ απορροφά την υγρασία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.