ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πρόταση 20 εκατ. ευρώ για Ιωαννίδη!»

Τι αναφέρει το δημοσίευμα.

«Πρόταση 20 εκατ. ευρώ για Ιωαννίδη!»

Δημοσίευμα του Football Insider εκθειάζει τα τρομερά φετινά επιτεύγματα του Ιωαννίδη, ο οποίος μετράει 21 γκολ και 8 ασίστ σε συνολικά 40 συμμετοχές.

Τις προηγούμενες ημέρες ήρθε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον και της Γουέστ Χαμ για τον διεθνή επιθετικό και τώρα στο Νησί το πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα, σημειώνοντας πως οι Λονδρέζοι ετοιμάζουν κίνηση για την απόκτησή του.

Όπως έχουμε αναφέρει κι άλλες φορές βέβαια, ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία πρόθεση να πουλήσει τον Ιωαννίδη κι αν αποφασίσει να το πράξει, θα πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι σκάουτς της Γουέστ Χαμ έχουν τσεκάρει αρκετές φορές τον άσος του Τριφυλλιού τη φετινή σεζόν κι έχουν εντυπωσιαστεί απ’ όσα είδαν.

«Πιστεύεται ότι η Γουέστ Χαμ θέλει να κάνει μία συμφωνία γι’ αυτόν περίπου στα 17 εκατ. λίρες (19,9 εκατ. ευρώ)», υποστηρίζει το δημοσίευμα.

Το συγκεκριμένο ποσό βέβαια απέχει από τα “θέλω” του Παναθηναϊκού, που έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη για τον πρώτο σκόρερ του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.