ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εξελίξεις με Πιτσίλκα – Ποια η τιμωρία του!

Η ΚΕΔ τιμώρησε τον Βασίλη Πιτσίλκα.

Εξελίξεις με Πιτσίλκα - Ποια η τιμωρία του!

Οι διαιτητικές αποφάσεις του ντέρμπι «αιωνίων» της Stoiximan Basket League σήκωσαν μεγάλη συζήτηση και τα παράπονα ήταν πολλά.

Η ΚΕΔ, λοιπόν, αποφάσισε να τιμωρήσει την Τρίτη (16/4) τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης, Βασίλη Πιτσίλκα. Έτσι, ο Πιτσίλκας τίθεται εκτός ορισμών, σε αντίθεση με τους Τσιμπούρη και Μαγκλογιάννη, που βρίσκονται στους πίνακες για τα προσεχή παιχνίδια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το βασικό κριτήριο που οδήγησε την τιμωρία του πρώτου ρέφερι είχε να κάνει με τον «ελλιπή πειθαρχικό έλεγχο» της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.807 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ακρίβεια, οι άνθρωποι της ΚΕΔ θεώρησαν πως χάθηκε ο έλεγχος στους δύο πάγκους. Επιπλέον, υποστήριξαν πως ο διαιτητής θα έπρεπε να είχε επιβληθεί νωρίτερα και πιο αποτελεσματικά στις δύο ομάδες.

Οι παραπάνω λόγοι οδήγησαν στην τιμωρία του Πιτσίλκα, που δεν βρίσκεται στους προσεχείς ορισμούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.