ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οριστικό για… Βοτανικό!

Η ανακοίνωση του ΑΟ.

Οριστικό για... Βοτανικό!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημέρωσε με ανακοίνωσή του πως η κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα σχετικά με το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης θα λάβει χώρα την Παρασκευή στη μία το μεσημέρι στο Δημαρχείο των Αθηνών.

Όσον αφορά την συζήτηση μεταξύ των μελών που είχαν ζητήσει με επιστολή τους πολλά απ’ αυτά, αυτή θα πάει για την εβδομάδα μετά το Πάσχα και θα λάβει χώρα στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 350 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Χάρης Δούκας θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Αθηνών την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 13:00 για το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης.

Ο Σύλλογος γνωστοποιεί επίσης ότι σχετικά με το αίτημα μελών του Συλλόγου για ανοικτή συζήτηση, θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» την εβδομάδα μετά το Πάσχα, παρουσία και του Δημάρχου Αθηναίων κ. Χάρη Δούκα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.