ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»

Η τοποθέτηση του Κυριάκου Θωμαϊδη.

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ - Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»

Την περίπτωση ν’ ανήκει στον Φώτη Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ που εντοπίστηκε σε Έλληνα διεθνή στο ματς με τη Γεωργία απέκλεισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κυριάκος Θωμαΐδης.

Σε άλλον Έλληνα διεθνή και σίγουρα όχι στον Φώτη Ιωαννίδη εντοπίστηκε το θετικό δείγμα ντόπινγκ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κυριάκος Θωμαΐδης.

Με αφορμή παραφιλολογία που αναπτύχθηκε μετά την είδηση-σοκ για την ανίχνευση παράνομης ουσίας σε παίκτη της Εθνικής στο ματς με τη Γεωργία, ξεκαθάρισε ότι αυτός δεν είναι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού.

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»
«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ» 4.508 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπογράμμισε λοιπόν ότι και τα δυο δείγματα που έδωσε ο Έλληνας φορ (ένα πριν τον αγώνα και ένα μετά) ήταν αρνητικά, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τον Εθνικό Οργανισμό Καταπολέμησης Ντόπινγκ.

Πηγή: sport-fm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.