ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προπαγάνδα STOP: Η απάντηση του Φώτη Ιωαννίδη θα δοθεί στο γήπεδο

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη συνδέθηκε με ιστορίες για αγρίους, αλλά η προπαγάνδα κατέρρευσε σαν... χάρτινος πύργος.

Προπαγάνδα STOP: Η απάντηση του Φώτη Ιωαννίδη θα δοθεί στο γήπεδο

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη συνδέθηκε με ιστορίες για αγρίους, αλλά η προπαγάνδα κατέρρευσε σαν… χάρτινος πύργος.

Μόλις βγήκε το δημοσίευμα του dikisports για θετικό ποδοσφαιριστή της Εθνικής σε έλεγχο ντόπινγκ, η… μονταζιέρα έπιασε δουλειά και ο Φώτης Ιωαννίδης συνδέθηκε με απαγορευμένες ουσίες.

Δίχως στοιχεία, χωρίς τσεκάρισμα, ανώνυμοι, αλλά και επώνυμοι λογαριασμοί επιχείρησαν να διασύρουν τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και να σπηλώσουν την υπόληψή του. Βλέπετε, το συγκεκριμένο story ή καλύτερα τα συγκεκριμένα fake news είχαν κάνει την εμφάνισή τους λίγες ημέρες πριν στα social media και κυρίως στο twitter.

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»
«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ» 4.478 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε τόσο από τον ΕΟΚΑΝ, όσο και από τον διεθνή οργανισμό ότι και τα δυο δείγματα του Ιωαννίδη ήταν αρνητικά, αποκαταστάθηκε το όνομα του ποδοσφαιριστή και φυσικά η προπαγάνδα που στήθηκε στα social media κατέρρευσε σαν… χάρτινος πύργος. Η δολοφονία χαρακτήρα μέσω διαδικτύου δεν έπιασε τόπο και δε θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Οσο για τον Φώτη Ιωαννίδη, η καλύτερη απάντηση που μπορεί να δώσει στους διαδικτυακούς προπαγανδιστές των social media είναι στο γήπεδο και πουθενά αλλού!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.