ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Άνετα στα προημιτελικά

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε άνετα εκτός έδρας της Αγίας Παρασκευής με 4-0 και πέρασε στις 8 του κυπέλλου Ελλάδας.

Παναθηναϊκός: Άνετα στα προημιτελικά

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε άνετα εκτός έδρας της Αγίας Παρασκευής με 4-0 και πέρασε στις 8 του κυπέλλου Ελλάδας.

Με εμφατικό τρόπο πέρασε το «τριφύλλι» από την έδρα της Αγίας Παρασκευής και τσέκαρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 8΄ με την Κανέλου ενώ στο 18΄ η Χαμαλίδου διπλασίασε τα τέρματα για το «τριφύλλι».

Αυτοκράτορας ο Παναθηναϊκός: Η χρυσή βίβλος του βόλεϊ γυναικών!
Αυτοκράτορας ο Παναθηναϊκός: Η χρυσή βίβλος του βόλεϊ γυναικών! 1.145 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Κανέλου σκόραρε εκ νέου στο 32΄ κάνοντας το 3-0 και αυτό ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε η Σπυριδωνίδου που έστειλε τη μπάλα για τέταρτη φορά στα αντίπαλα δίχτυα στο 48΄.

Παναθηναϊκός (Ρούβαλης): Δημητροπούλου, Κοκοτσάκη, Ρόγκαν, Κανέλλου, Δημητρίου, Χαμαλίδου,Κατωπόδη, Νεφρού, Σπυριδωνίδου, Νταρζάνου και Σιδηρά.

Από πλευράς Παναθηναϊκού η Σιαφαρίκα μπήκε στη θέση της Νταρζάνου, η Κακαμπούκη αντικατέστησε την Κοκοτσάκη, η Δούλη μπήκε αντί της Νεφρού και η 15χρονη Διονυσία Κλαμπάνη από τη δεύτερη ομάδα πήρε τη θέση της Σπυριδωνίδου.

Στην επόμενη φάση ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας στις 24 Απριλίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.