ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΣΥΡΙΖΑ: Βόμβα μεγατόνων με Λιάγκα ο Κασσελάκης!

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι και επίσημα υποψήφια στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, καθώς το όνομά της ανακοινώθηκε στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου.

ΣΥΡΙΖΑ: Βόμβα μεγατόνων με Λιάγκα ο Κασσελάκης!

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι και επίσημα υποψήφια στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, καθώς το όνομά της ανακοινώθηκε στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου.

Με το κόμμα της κυβέρνησης κατεβαίνει και ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις, καθώς επίσης και ο φυλακισμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντις Μπελέρης.

Πρόκειται για τρεις υποψηφιότητες που αναμένεται να πάρουν αρκετές ψήφους, αφού έχουν ιδιαίτερη δημόσια προβολή.

«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 3.892 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την ίδια στιγμή, στον ΣΥΡΙΖΑ έγιναν οι προκριματικές για τους 32 υποψηφίους και εκτός από τους υποψηφίους νυν ευρωβουλευτές, Κώστα Αρβανίτη και Έλενα Κουντουρά, ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει παρασκηνιακές κινήσεις.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να επιλέξει μόνος τους πέντε υποψηφίους για το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος στις ευρωεκλογές. Σύμφωνα με το newsbeast.gr, βλέποντας την υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη, ο κ. Κασσελάκης έκανε πρόταση στον Γιώργο Λιάγκα για να είναι υποψήφιος. Παρά τις προσπάθειες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, πληροφορίες αναφέρουν πως η απάντηση του παρουσιαστή είναι αρνητική.

Πηγή: instanews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.