ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θρήνος για τον Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του – Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Στον πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Το συλλυπητήριο μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Θρήνος για τον Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Στον πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, όπως έγινε γνωστό μέσα από τουρκικά ΜΜΕ.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον πατέρα του Εργκίν Αταμάν:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν για την απώλεια του πατερα του. Ο Ιμπραήμ Αταμάν έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε ηλικία 90 ετών. Στεκόμαστε στο πλευρό του προπονητή μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για εκείνον και την οικογένειά του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.