ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Καθοριστική μια νίκη του Παναθηναϊκού στη Λαμία για τη συνέχεια του – Μία ή δύο αλλαγές στην 11άδα»

Για δολοφονία χαρακτήρα έκανε λόγο ο Tάσος Νικολογιάννης, αναφορικά με τα όσα, ανυπόστατα, όπως αποδείχτηκε, γράφτηκαν για τον Φώτη Ιωαννίδη και την πιθανότητα ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού να έδωσε θετικό δείγμα σε έλεγχο ντόπινγκ μετά το Γεωργία-Ελλάδα.

Νικολογιάννης: «Καθοριστική μια νίκη του Παναθηναϊκού στη Λαμία για τη συνέχεια του – Μία ή δύο αλλαγές στην 11άδα»

«Επηρεάστηκε πολύ από όσα έγιναν χθες ο Ιωαννίδης. Τα σχόλια μπορεί να διαγράφτηκαν αλλά είναι… αργά, γιατί ο επιθετικός του Παναθηναϊκού θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων τον κατηγόρησαν. Η ζημιά έχει γίνει, δεν γίνεται αυτός ο βόθρος στα social media να μένει ατιμώρητος. Μιλάμε ότι για πέντε ώρες υπήρχε μια δολοφονία χαρακτήρα. Το ένα θέμα με την ΕΠΟ είναι ότι υπήρχε απεργία και δεν μπορούσαν να δουν το πρωτόκολλο. Δούλεψε κάποιος από το σπίτι του για να δει ότι δεν υπάρχει κάτι και να βγει η ανακοίνωση. Αυτή την ώρα που μιλάμε, η επίσημη ενημέρωση είναι ότι δεν υπάρχει κανείς παίκτης θετικός. Σε κάθε περίπτωση ο Τερίμ πρέπει να διαχειριστεί αυτή την αναστάτωση του Φώτη», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, επισήμανε ότι ο Τερίμ έχει κάνει πλέον απογευματινές τις προπονήσεις του «τριφυλλιού» για να είναι πιο κοντά σε… συνθήκες αγώνα και να προσαρμοστούν οι ποδοσφαιριστές.

Τέλος εκτίμησε ότι ίσως αλλάξουν ένας ή δύο παίκτες, με την βάση της 11άδας του Παναθηναϊκού να είναι ίδια, αφού μια νίκη στη Λαμία μπορεί να είναι καθοριστική για τη συνέχεια του, σε συνάρτηση και με τα ματς που ακολουθούν.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.913 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.