ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Ευαγγέλου στο Λαμία-Παναθηναϊκός, ο Διαμαντόπουλος VAR!

Ο Άγγελος Ευαγγέλου με τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο στο VAR θα διευθύνουν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία!

Ο Ευαγγέλου στο Λαμία-Παναθηναϊκός, ο Διαμαντόπουλος VAR!

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει την Κυριακή στη Λαμία προκειμένου να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στις 17:00 το απόγευμα. Μετά τη σημαντική νίκη στη Λεωφόρο, οι πράσινοι θέλουν να κερδίσουν και στο “Αθανάσιος Διάκος” προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει τους διαιτητές της εν λόγω αναμέτρησης.

Διαιτητής λοιπόν του ματς θα είναι ο Άγγλος Ευαγγέλου από την ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς του τους Φωτόπουλο και Καραγκιζόπουλο από Αθήνα και Ημαθία αντίστοιχα.

Στο VAR θα κάθεται ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος θα έχει δίπλα του τον Σαμοϊλη, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Κατοίκος.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 126.155 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.