ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το «ευχαριστώ» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό για τα συλλυπητήρια στον Αταμάν

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τα συλλυπητήρια που εξέφρασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στον Εργκίν Αταμάν, για τον θάνατο του πατέρα του.

Το «ευχαριστώ» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό για τα συλλυπητήρια στον Αταμάν

Με ένα emoji με το οποίο ουσιαστικά ευχαριστεί τον Ολυμπιακό για τα συλλυπητήρια που εξέφρασε στον Εργκίν Αταμάν σχετικά με τον θάνατο του πατέρα του αντέδρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε ένα story του στο instagram.

Θυμίζουμε ότι ο Ιμπραήμ Αταμάν έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα σε ηλικία 90 ετών με τον Παναθηναϊκό AKTOR να δηλώνει ότι στέκεται στο πλευρό του προπονητή του σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.