ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπαρτζώκας: «Κάποιοι μπορεί να θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό – Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τα τελευταία γεγονότα μετά το ντέρμπι αιωνίων.

Μπαρτζώκας: «Κάποιοι μπορεί να θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό - Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τα τελευταία γεγονότα μετά το ντέρμπι αιωνίων.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στην ΕΡΤ μετά τη νίκη των ερυθρόλευκων επί του Προμηθέα:

Δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ με έναν πρόεδρο ομάδας (σ.σ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος). Είμαι προπονητής. Και με την ευκαιρία να συλλυπηθώ τον Εργκίν Αταμάν για την απώλεια που είχε.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 35.928 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μου επιτίθεται εδώ και μήνες (σ.σ. ο Γιαννακόπουλος). Εγώ δεν έχω social media για να απαντήσω. Θέλω να μιλάω μόνο για την ομάδα μου. Η ανακοίνωση της ομάδας μας με καλύπτει απόλυτα.

Και ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο παρελθόν βρέθηκε στην ίδια θέση. Είναι τοξικό όλο αυτό που γίνεται. Κάποιοι μπορεί να θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό, ίσως να είναι και τιμητικό αυτό».

Δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ με αντίπαλο πρόεδρο ομάδας» " />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.