ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απάντηση Γιαννακόπουλου σε Μπαρτζώκα: «Είσαι και ψευτάκος»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Απάντηση Γιαννακόπουλου σε Μπαρτζώκα: «Είσαι και ψευτάκος»!

Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στην ΕΡΤ αλλά και σε συνέντευξη Τύπου περί στοχευμένης προπαγάνδας από πλευράς Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός φάνηκε να απαντά στον προπονητή του Ολυμπιακού μέσα από story στο Instagram.

«Δηλαδή είσαι και ψευτάκος κι από πάνω, έτσι; Πέρα από όλα τα υπόλοιπα… Εγώ ασχολήθηκα μαζί σου; Για ποιους σκοτεινούς ανθρώπους που λειτουργούν υπόγεια έλεγες πέρσι;

Ποιον εννοούσες; Εγώ μια ζωή έλεγα πόσο σε εκτιμώ, στη δουλειά σου τουλάχιστον. Κι εσύ με έπιασες στο στόμα σου λέγοντας για σκοτεινούς ανθρώπους που λειτουργούν υπόγεια, εννοώντας εμένα. Εγώ ποτέ δεν έχω ξεκινήσει κάτι. Αλλά όταν ξεκινάνε, θέλω να απαντάω καλά», ήταν τα λόγια του DPG.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 32.363 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.