ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Τρέλα» Λεσόρ με ντουντούκα: «Βουντού-βουντού και πράσινη μαγεία….»

Ο Γάλλος σέντερ των «πράσινων», λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα playoffs της Euroleague, μιλάει για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να κατακτήσει το 7ο αστέρι και μετατρέπει σε…ΟΑΚΑ τα γραφεία του ΟΠΑΠ.

«Τρέλα» Λεσόρ με ντουντούκα: «Βουντού-βουντού και πράσινη μαγεία….»

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των playoffs της Euroleague και τις «μάχες» με τη Μακάμπι για επιστροφή στο Final-4, ο Ματίας Λεσόρ… τρελαίνει ακόμα περισσότερο τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Ο Γάλλος σέντερ του «τριφυλλιού» σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Game Time» του ΟΠΑΠ, μίλησε για τη ζωή του στην Αθήνα, για τη… ζωή του στον Παναθηναϊκό και τα όνειρά του.

Η στιγμή όμως που… έκλεψε την παράσταση ήταν όταν πήρε τα χέρια του την ντουντούκα και τραγούδησε το αγαπημένο του σύνθημα με τη βοήθεια των φίλων του Παναθηναϊκού που παρακολουθούσαν δια ζώσης τη συνέντευξη.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 42.187 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Βουντού-βουντού, βουντού-βουντού και πράσινη μαγεία…» τραγούδαγε ο Γάλλος και οι φίλοι του «τριφυλλιού» συνέχιζαν.

Απολαύστε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο 3:40 του βίντεο που ακολουθεί:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.