ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Tελευταία ευκαιρία στου Ρέντη για Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός παίζει απόψε στις 19:00 τα ρέστα του κόντρα στον Ολυμπιακό στο Ρέντη για τον 3ο τελικό της Volley League γυναικών.

Tελευταία ευκαιρία στου Ρέντη για Παναθηναϊκό

Tελευταία ευκαιρία για να μην πέσει αμαχητί έχει ο Παναθηναϊκός!

Τα φίνα κορίτσια φιλοξενούνται στο Ρέντη από τον Ολυμπιακό για τον τρίτο τελικό της Volley League και θέλουν απαραίτητα τη νίκη προκειμένου να παραμείνουν ζωντανές στη διεκδίκηση του τίτλου, αφού η σειρά είναι στο 2-0 για τις Περαιώτισες.

Mε εξαίρεση τον πρώτο τελικό όπου ο Παναθηναϊκός οδήγησε τα ματς στο τάι μπρέικ, οι πράσινες πραγματοποίησαν δυο κακές εμφανίσεις και πρέπει οπωσδήποτε να βγάλουν αντίδραση προκειμένου να έχουν, έστω και ελάχιστες ελπίδες για τον τίτλο.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 297 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη, 19.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Κουτσούλας, Μουλά Λ., Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Γεωργόπουλος, Τσάλεντζ ρέφερι: Βουδούρης, Επόπτες: Χατζηβασιλείου, Τσίτσικας, Γραμματεία: Ταλάρου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.