ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ακαϊντίν: «Yποχρεωμένοι να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά – Όλοι οι αγώνες έχουν διαφορετική ιστορία»

Διαβάστε τις δηλώσεις του κεντρικού αμυντικού του Παναθηναϊκού, Σαμέτ Ακαϊντίν, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λαμία για την 6η αγωνιστική των playoffs.

Ακαϊντίν: «Yποχρεωμένοι να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά - Όλοι οι αγώνες έχουν διαφορετική ιστορία»

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για την εκπομπή Sportshow τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός, απέδειξε στο προηγούμενο ματς με τη Λαμία, ότι άξιζε τη νίκη, ότι η φιλοσοφία της ομάδας θα πρέπει να παραμείνει η ίδια, ενώ ξεκαθάρισε ότι προέχει το αυριανό ματς στη Φθιώτιδα και αργότερα οι “πράσινοι” θα επικεντρωθούν στο ματς με την ΑΕΚ.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη στο προηγούμενο ματς με τη Λαμία στη Λεωφόρο: «Σε ομαδικό επίπεδο κόντρα στη Λαμία παίξαμε πολύ καλά. Η μόνη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε, ήταν που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Σε όλο τον αγώνα δείξαμε και στους εαυτούς μας και στους φιλάθλους ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε, να «γυρίσουμε» το ματς και να το πάρουμε. Δεν πρέπει να αλλάξουμε πολλά».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Για το ματς με την ΑΕΚ που ακολουθεί και τη σειρά των playoffs: «Οι αγώνες των playoffs είναι δύσκολοι, το γνωρίζουμε όλοι. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Όλοι οι αγώνες έχουν διαφορετική ιστορία, η συγκέντρωση μας αφορά το επόμενο ματς που είναι με τη Λαμία και μετά θα επικεντρωθούμε στην ΑΕΚ. Έχουμε την ίδια λογική και θα συνεχίσουμε έτσι, παιχνίδι με παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.