ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δημοσκόπηση: Έχει… ρεύμα η Ελεονώρα Μελέτη!

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει... ρεύμα.

Δημοσκόπηση: Έχει... ρεύμα η Ελεονώρα Μελέτη!

Ανοδικές τάσεις καταγράφουν τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στις εσωτερικές δημοσκοπήσεις που διεξάγει το κυβερνών κόμμα, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές.

Την θέση του προβληματισμού που υπήρχε πριν από μερικές εβδομάδες από την αρνητική τάση που υπήρχε στο εκλογικό σώμα, έχουν πάρει τα χαμόγελα και οι αισιοδοξία, αφού οι ηχηρές υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν, φαίνεται ότι δημιουργούν εκ νέου συσπείρωση.

Η δημοσκόπηση εδώ

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 982.601 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.