ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Συναγερμός στο υπουργείο Υγείας: Ποιος τύπος καρκίνου σημειώνει τρομακτική άνοδο στην Ελλάδα

Ανησυχία στο Υπουργείο υγείας.

Συναγερμός στο υπουργείο Υγείας: Ποιος τύπος καρκίνου σημειώνει τρομακτική άνοδο στην Ελλάδα

Οι επιπτώσεις είναι πλέον ορατές σε όλους μας. Τις βλέπουμε γύρω μας. Τις βιώνουμε καθημερινά. Τις αισθανόμαστε σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής μας, ορατή και αόρατη.

Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ και απειλεί τους πάντες, με τρόπους που ίσως δεν έχουμε φανταστεί. Διότι η κλιματική αλλαγή δεν αφορά απλώς το λιώσιμο των πάγων στην Ανταρκτική, είναι πολύ πιο κοντά μας, οι επιπτώσεις είναι πια άμεσες στην υγεία όλων μας.

Αναλυτικότερα εδώ

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 1.096.895 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.