ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Tερίμ: «Στους πέντε τελευταίους αγώνες θα υπάρχει ένας πολύ δυνατός Παναθηναϊκός – Συνεχίζουμε ενωμένοι όλοι μαζί»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης του «τριφυλλιού» με τη Λαμία.

Tερίμ: «Στους πέντε τελευταίους αγώνες θα υπάρχει ένας πολύ δυνατός Παναθηναϊκός - Συνεχίζουμε ενωμένοι όλοι μαζί»

Στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί και θα συνεχίσει να επικρατεί στον Παναθηναϊκό, αλλά και την προσπάθεια που γίνεται σε ολόκληρο του οργανισμού για την κατάκτηση του τίτλου, στάθηκε ο προπονητής του «τριφυλλιού» Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος τεχνικός μιλώντας στην εκπομπή της Cosmote TV «Sportshow», τόνισε ότι η ομάδα του έχει μια δύσκολη εβδομάδα μπροστά της με τρεις δύσκολες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, υπενθύμισε τα λόγια του από τη συνέντευξη Τύπου στο ματς της Λεωφόρου με τη Λαμία, τα οποία αφορούσαν τα πέντε πράγματα τα οποία θα οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό προς τον τίτλο, ενώ… προϊδέασε ότι η ομάδα του θα πραγματοποιήσει τις καλύτερες της εμφανίσεις στα εναπομείναντα ματς των playoffs.

Αναλυτικά:

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.450 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Αρχικά θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τη Λαμία. Στη συνέχεια έχουμε νέο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ και έπειτα εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τελευταίο ματς είχα πει κάτι και θα ήθελα να το επαναλάβω κι εδώ. Για να πάρουμε το πρωτάθλημα, πέντε πράγματα να είναι αλληλένδετα.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα, το τεχνικό επιτελείο, όλοι όσοι δουλεύουν στην ομάδα, σύσσωμος ο σύλλογος και οι οπαδοί να είναι όλοι μαζί. Όλους αυτούς τους χρειαζόμαστε, πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Αυτή την φορά, που θα παίξουμε με τη Λαμία, η διαφορά είναι πως θα αγωνιστούμε στο γήπεδο τους, δεν υπάρχει κάτι άλλο διαφορετικό. Όπως περιέγραψα πριν, αν αυτά τα πέντε στοιχεία, οι πέντε τομείς, είναι ενωμένοι, αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Ομάδα και φίλαθλοι, όλοι μαζί ενωμένοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.