ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Γκραντ και Λεσόρ ενόψει Μακάμπι

Τι γίνεται με τον Τζέριαν Γκραντ και τον Ματίας Λεσόρ ενόψει των δυο κρίσιμων ματς με τη Μακάμπι!

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Γκραντ και Λεσόρ ενόψει Μακάμπι

Μετά τη νίκη του επί του Περιστερίου bwin, ο Παναθηναϊκός AKTOR, έχει μπει για τα καλά σε mood playoffs Εuroleague.

Oι “πράσινοι”, επέστρεψαν στα νοκ άουτ ματς για πρώτη φορά μετά το 2019, όταν και είχαν αποκλειστεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-0 στη σειρά, ενώ έχουν πλεονέκτημα μετά από έξι χρόνια.

Ο Εργκίν Αταμάν, που βρέθηκε την Παρασκευή στην Τουρκία προκειμένου να δώσει το παρών στην κηδεία του πατέρα του που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, καταστρώνει τα πλάνα του για τα κρίσιμα ματς με τη Μακάμπι έχοντας όλα τα όπλα του στη διάθεση του, αναμένοντας το τι μέλει γενέσθαι με τον Τζέριαν Γκραντ και τον Ματίας Λεσόρ.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γάλλος σέντερ του τριφυλλιού πριν από την αναμέτρηση με το Περιστέρι bwin αισθάνθηκε μια αδιαθεσία. Αμέσως επέστρεψε στα αποδυτήρια και αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί. Η κατάσταση του δεν εμπνέει κάποια ανησυχία και η πιθανότερη εκδοχή είναι να αγωνιστεί την Τρίτη κόντρα στη Μακάμπι.

Αναφορικά με τον Τζέριαν Γκραντ, οι πιθανότητες να δώσει το “παρών” στα ματς με τη Μακάμπι είναι επίσης με το μέρος του. Ο Αμερικανός γκαρντ του εξάστερου, προπονούνταν ατομικά τις τελευταίες ημέρες και έμεινε εκτός από τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Περιστέρι, καθώς είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο πάνω από το γόνατο.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν θα είναι και αυτός ετοιμοπόλεμος για τα playoffs και έτσι θα μπορεί να πλαισιώσει τον Κώστα Σλούκα, τον Λούκα Βιλντόσα, τον Μάριους Γκριγκόνις, αλλά και τους υπόλοιπους γκαρντ της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.