ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε τον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό

To κανάλι που θα μεταδώσει τον τρίτο τελικό της Volley League γυναικών!

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε τον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού παίζει απόψε στις 19:00 τα ρέστα της προκειμένου να παραμείνει ζωντανή στο κόλπο του τίτλου!

Οι “πράσινες” αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στου Ρέντη, θέλοντας να μειώσουν τη σειρά των τελικών σε 2-1 και να μεταφέρουν τη σειρά στο Μετς για την ισοφάριση!

Που όμως θα δείτε τον μεγάλο τελικό και την προσπάθεια των φίνων κοριτσιών για αντίδραση;

Ως γνωστόν τα εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού τα οποία αφορούν τον Ερασιτέχνη μεταδίδονται από το PAO TV. Στο βόλεϊ γυναικών οι αναμετρήσεις δεν μεταδίδονται από “ανοικτό” κανάλι και έτσι για να το παρακολουθήσει κανείς θα πρέπει να επισκεφθεί το κανάλι της ομάδας του Πειραιά στο Youtube.

Φυσικά το Panathinaikos24.gr θα είναι… έτοιμο να σας ενημερώσει με μετάδοση Live streaming.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.