ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Παρακολουθήστε σε live streaming την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας.

Live streaming: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Σε έναν αγώνα χωρίς επιστροφή για τις «πράσινες», καλούνται να πάρουν τη νίκη προκειμένου να μειώσουν το σκορ στη σειρά των τελικών σε 2-1 και να παραμείνουν… ζωντανές στο κυνήγι του τίτλου.

Από τη μεριά τους, οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν στο 2-0 κερδίζοντας μετά από μεγάλη μάχη τον πρώτο αγώνα με 3-2, ενώ έκαναν το μπρέικ στο δεύτερο τελικό επικρατώντας με 3-1 στο κλειστό του Μετς. Έτσι, εάν επικρατήσουν και σήμερα το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί.

Ο Ντράγκαν Νέσιτς δε μπορεί να υπολογίζει στην Πέννυ Ρόγκα, που αποτελεί τη μοναδική απουσία για τα «φίνα κορίτσια».

Οργισμένη ανακοίνωση Παναθηναϊκού για την προκλητική διαφήμιση – Εξώδικο στην εταιρεία για προσβολή εμβλήματος και υποκίνηση βίας!
Οργισμένη ανακοίνωση Παναθηναϊκού για την προκλητική διαφήμιση – Εξώδικο στην εταιρεία για προσβολή εμβλήματος και υποκίνηση βίας! 5.085 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Κουτσούλας και Μουλά Λ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.